SRBIMA BAŠ SREĆAN "ŠATRIJE": Nova titula na terenu Rolan Garosa, osetio se "duh Novaka Đokovića"

S. R.

16. 06. 2023. u 20:04

STADION "Filip Šatrije" je srećno mesto za Srbe. Samo pet dana nakon istorijskog uspeha Novaka Đokovića na Rolan Garosu, na istom mestu, odigrana je završnica francuskog košarkaškog prvenstva, a Monako našeg trenera Saše Obradovića radovao se tituli, pošto je savladao Metropolitan. Pobedom 3:0 u seriji, prvi put se okitio krunom, rezultat meča je bio 92:85 za Monako.

СРБИМА БАШ СРЕЋАН ШАТРИЈЕ: Нова титула на терену Ролан Гароса, осетио се дух Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

U fantastičnom ambijentu pred 15.000 gledalaca, "kneževi" su stavili tačku na najbolju sezonu u istoriji kluba, pošto su se prethodno domogli trofeja u Kupu Francuske, a bili su i na fajnal-foru Evrolige, gde su zauzeli treće mesto.

- Mogli ste da osetite duh šampiona Rolan Garosa - GOAT Noleta. Monako je prvak. Hvala vam puno momci za neverovatnu sezonu - napisao je naš strateg na "Tviteru" uz sliku slavlja.

Mediji u Francuskoj su i pre finala "sklonili" Obradovića sa klupe Monaka.

- Teško je biti u koži trenera. Nemate izgovor za loš dan. Pobeđivati je normalna stvar, ali kada gubimo to je obično veliko razočaranje. Bio je veliki pritisak, ali naučite da se nosite sa time. Nije lako uopšte doći u takvu situaciju u karijeri, i zbog toga sam srećan. Dao sam sve od sebe i ništa nije ostalo u meni - opisao je situaciju tokom sezone Obradović.

Sada može da na miru uživa u velikom slavlju.

- Nisam se ovako osećao duže vremena. Osećaj je fenomenalan. Zahvalnost svim momcima, sjajna grupa momaka, koja se bori do kraja i uvek nađe način da dođe do pobede. To pokazuje koliko smo unikatni. Takođe, srećan sam i zbog kluba, jer je ovo po svim parametrima istorijska sezona. Pomolio sam se da baš u trećoj utakmici završimo posao, jer su svi bili na krajnjim granicama mogućnosti, fizički i mentalno. Iscrpljeni smo - konstatovao je Obradović. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!