FMP U FINALU SUPERLIGE: "Panteri" ubedljivi protiv Mege, slede dueli sa Crvenom zvezdom

Novosti online

07. 06. 2023. u 19:55

KOŠARKAŠI FMP-a plasirali su se u finale Superlige Srbije, pošto su pobedili Megu i u drugoj utakmici polufinala sa 96:70 i na taj način se sa 2:0 domogli duela za trofej.

ФМП У ФИНАЛУ СУПЕРЛИГЕ: Пантери убедљиви против Меге, следе дуели са Црвеном звездом

FOTO: ABA liga/KK FMP

Ipak, trener Mege Marko Barać odlučio je da za mečeve sa "panterima" podmladi tim, pa tako u sastavu nije bilo Danka Barnkovića, Amada Rorija, Malkolma Kazalona i Nikole Đurišića.

FMP je to iskoristio i ubedljivo slavio u Železniku, što mu je donelo okršaje za Crvenom zvezdom u finalu.

Što se tiče tima Nenada Stefanovića oni su odigrali odličan meč, dobili su tri od četiri četvrtine, samo je druga završena nerešeno - 18:18.

Najefikasniji kod pobednika bio je Ebuka Izundu sa 22 poena, dok je Ranko Simović dodao 19. Na drugoj strani najviše se istakao Matej Rudan sa 18 poena, njega je pratio Filip Jović koji je brojao do 17.

Podsetimo, prva utakmica finala trebalo bi da se igra u subotu, 10. juna, ali postoji mogućnost da dođe do promene termina zbog zakazanog sastanka čelnika KLS i ABA lige.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)