MEKISIK PAMTI MICIĆEVU TROJKU: "Vreme je da se iskupimo i osvojimo titulu"

V.P.

16. 05. 2023. u 13:59

KOŠARKAŠI Olimpijakosa završili su prošlogodišnji pohod na četvrtu evroligašku titulu polufinalnim porazom od Efesa na fajnal-foru u Beogradu, kada je nade armije navijača "crvenih" potopio srpski as Vasilije Micić trojkom u poslednjoj sekundi.

МЕКИСИК ПАМТИ МИЦИЋЕВУ ТРОЈКУ: Време је да се искупимо и освојимо титулу

Evroliga

Šakil Mekisik, američki bek u timu iz Pireja, veruje da će ovo biti sezona iskupljenja za ono što se dogodilo prošle godine u srpskoj prestonici. Na pitanje portala "Jurohups" kako bi glasio naslov njegovog filma pred fajnal-for u Kaunasu, gde će Olimpijakos igrati u polufinalu protiv Monaka, Mekisik odgovara kao iz topa:

- Iskupljenje. Iskupljenje za gorak ukus u ustima koji nam je ostavio taj šut Micića uz zvuk sirene. U međuvremenu smo imali priliku da razumemo kakav je osećaj uraditi mnogo dobrih stvari i nekoliko loših, sada smo se vratili na fajnal-for da osvojimo titulu - poručuje Mekisik. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za Kraljevsku krunu (VIDEO)