CEDEVITA OLIMPIJA U POLUFINALU ABA LIGE: LJubljančani pobedili FMP u majstorici, čekaju Partizan ili Studentski centar

Novosti online

13. 05. 2023. u 21:13

KOŠARKAŠI Cedevita Olimpije plasirali su se u polufinale ABA lige, pošto su u majstorici pobedili FMP u Ljubljani sa 97:79 (27:21, 26:14, 19:19, 25:25).

ЦЕДЕВИТА ОЛИМПИЈА У ПОЛУФИНАЛУ АБА ЛИГЕ: Љубљанчани победили ФМП у мајсторици, чекају Партизан или Студентски центар

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer/ABA liga

Izabranici Mirsada Alilovića su odigrali odlično prvo poluvreme posle kojeg je odlučen ovaj meč. Domaćin je nakon 20 minuta igre imao velilih +18 - 53:35.

Drugi deo susreta bio je odrađivanje posla za "zmajčeke", koji nisu dozvolili "panterima" da pomisle da mogu da dođu do preokreta i trijumfa.

Cedevita Olimpiju do pobede je predvodio Alen Omić sa 20 poena, po 19 su postigli Jogi Ferel i Amar Alibegović. Na drugoj strani najbolji je bio Aleksa Stepanović sa 17, dok je Čarls Mening dodao 16.

Ekipa iz Slovenije će u polufinalu igrati protiv pobednika serije Partizan - Studenstki centar koja počinje u ponedeljak.

U drugom polufinalu sastaju se Crvena zvezda i Budućnost. Aktuelni šampion sutra od 19.30 dočekuje Podgoričane.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?