OVO MOŽE BITI PROBLEM ZA BARSU: Veseli se povredio, neizvestan za Fajnal for Evrolige

Tanjug

12. 05. 2023. u 21:43

KOŠARKAŠ Barselone Jan Veseli je zbog povrede leđa napustio meč protiv Obradoira u ACB ligi i pod znakom pitanja je za učešće na Fajnal foru koji počinje sledećeg petka u Kaunasu.

ОВО МОЖЕ БИТИ ПРОБЛЕМ ЗА БАРСУ: Весели се повредио, неизвестан за Фајнал фор Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

Čeh je na terenu proveo samo tri minuta i 21 sekundu, posle čega je napustio parket i nije se više vraćao, a klub je izdao saopštenje u kom je potvrdio da je Čeh doživeo povredu donjeg dela leđa.

Za sad nema zvanične informacije o potencijalnoj pauzi, ali je pitanje da li će biti spreman do petka i meča protiv Real Madrida na završnom turniru.

Barselona je inače lako pobedila Obradoiro (94:77) pred put u Kaunas, a najbolji strelci u redovima "blaugrane" su bili Nikola Mirotić sa 27, Aleks Abrines sa 12 i Nikola Kalinić sa 11 poena. Kasijus Robertson je dao 19 poena za klub iz Santijago de Kompostele, Marek Blaževič je dodao 15, a 13 je dao nekadašnji plejmejker Partizana Leo Vesterman.

Podsetimo, u drugom polufinalu u Evroligi sastaju se Olimpijakos i Monako. Nedelja je rezervisana za treće mesto i finale.

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić