"ZVEZDIN" AMERIKANAC ODUŠEVIO SRBIJU: Posle tragičnih pucnjava u Beogradu i okolini Mladenovca organizovao veliki događaj na Floridi (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2023. u 21:55

MASAKR u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, kada je ubijeno osam đaka i njihov čuvar, te dan kasnije nova tragedija - masovno ubistvo u okolini Mladenovca, kada je smrtno stradalo osam osoba, doveli su do brojnih reakcija, a jedna od njih, i to dirljiva, desila se u Sjedinjenih Američkim Državama. Tačnije, u Tampi, na Floridi.

ЗВЕЗДИН АМЕРИКАНАЦ ОДУШЕВИО СРБИЈУ: После трагичних пуцњава у Београду и околини Младеновца организовао велики догађај на Флориди (ВИДЕО)

Instagram / Tarence Kinsey

"Novosti" vam prenose kako je to svojim rečima opisao bivši košarkaš Crvene zvezde, Teren Kinsi, organizator velike ulične vožne biciklima koja je trebalo da podigne svest o tragedijama koje se dešavaju i, koliko se može, tim osvešćivanjem - utiče na sprečavanje novih:

"Uz alarmantan broj masovnih ubistava koja se dešavaju u Americi i drugim delovima sveta, moja "Terens Kinsi fondacija" se udružila sa dve firme kako bi izrazila zajednički stav ovog grada i izazvala mir, ljubav i jedinstvo širom nacije.

Nosio sam tokom trke moj dres Crvene zvezde kako bih pokazao ljubav i podršku za celu srpsku zajednicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarence Kinsey (@tk_kinsey)

Prošle nedelje je u Srbiji 14-godišnji dečak ranio nastavnicu, a ubio čuvara i osmoro dece u beogradskoj školi. A već narednog dana, jedan ubica je okončao osam života i ranio 13 osoba pucajući iz kola u blizini Beograda.

Molim se za snagu, utehu i mir svih porodica širom sveta koje su propatile zbog ovih bezosećajnih pucnjava", napisao je Kinsi, uz dodatak da je "krv svih - iste, crvene boje".

Srbija tuguje - NEPREGLEDNA KOLONA NA LEŠĆU: Ispraćaj malog Andrije na večni počinak (VIDEO)

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a