KOŠARKAŠ BORCA NAJBOLJI POENTER ABA LIGE: Hanter Hejl ima nestvarne brojke

Novosti online

25. 04. 2023. u 19:03

Košarkaš Borca iz Čačka Hanter Hejl proglašen je za najboljeg strelca regularnog dela ABA lige, preneo je sajt takmičenja.

КОШАРКАШ БОРЦА НАЈБОЉИ ПОЕНТЕР АБА ЛИГЕ: Хантер Хејл има нестварне бројке

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Amerikanac u dresu Borca ove sezone prosečno je postizao 22,31 poen po meču, za 0,31 više od košarkaša Zadra Luka Božića, što je bilo dovoljno da odnese titulu najboljeg poentera lige za ovu sezonu.

Hejl je tako postao treći igrač sa ovom nagradom, a pre njega priznanje su dobili nekadašnji košarkaš Mege Filip Petrušev i igrač Splita Šenon Šorter.

Prema pravilima nagradu može dobiti igrač koji je odigrao preko 50 odsto mečeva u ligaškom delu, ali i mora biti član kluba kada se završi prvi deo takmičenja.

Podestimo, od 18 časova Borac igra prvi meč protiv Heliosa u borbi za opstanak u ABA ligi.

BONUS VIDEO: VATROMET, BAKLjE KAO NIKAD PRE... Kad "Meraklije" i Niš slave 100. rođendan Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REĆI ĆU VAM U POVERENJU! Reakcija ruskih čelnika nakon što je u Beogradu himna Rusije prestala da se intonira tokom dodele medalja (VIDEO)