"NAJTEŽI MOGUĆI PROTIVNIK!" Željko Obradović pozvao igrače na maksimalnu defanzivnu koncentraciju pred meč Partizan - Olimpijakos

Tanjug

23. 03. 2023. u 15:52

TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da je ekipa Olimpijakosa najteži mogući protivnik za njegovu ekipu.

НАЈТЕЖИ МОГУЋИ ПРОТИВНИК! Жељко Обрадовић позвао играче на максималну дефанзивну концентрацију пред меч Партизан - Олимпијакос

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana sutra od 20 časova dočekuju ekipu Olimpijakosa u okviru 30. kola Evrolige.

U prvom ovosezonskom duelu, "crno-beli" su izgubili u Pireju sa 87:58.

- Verovatno najteži mogući protivnik iz mnogo razloga. Igraju izvanredno. Za ovo vreme dok smo mi pauzirali odigrali su dve utakmice u grčkom prvenstvu veoma dobro, na način na koji i inače igraju. Ekipa u kojoj se sve zna. Sem primarnog kontranapada, tu je napad "5 na 5", igraju zaista izvanredno sa veliki protokom lopte i nema praktično nijednog šuta koji nije izgrađen i koji nije dobar šut. Prva stvar koju treba da shvatimo je da ćemo igrati odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to - istakao je Obradović.

Plejmejker Partizana Jam Madar dodaje da ekipa sveža ulazi u utakmicu sa Olimpijakosom.

- Srećan sam da se vraćamo da igramo pred punom Arenom, znamo da je rasprodata hala i kakva će biti atmosfera. Daćemo sve od sebe, biće veoma teška utakmica protiv veoma teškog rivala, moramo da budemo spremni na to. Taktički se pripremamo, pričamo, gledali smo video. Analizirali smo šta rade najbolje, pokušaćemo sve da uradimo i defanzivno i ofanzivno da dobijemo meč. Prvi put da smo imali dane za odmor, svi smo došli sveži. Idemo meč po meč - zaključio je Madar.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili