SKANDAL TRESE OSTRVO! Zvezda Premijer lige uhapšena zbog tri silovanja, klub pokušao da sakrije, igrao i za reprezentaciju u Kataru

Novosti online

23. 03. 2023. u 11:29

NOVA drama na Ostrvu.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ ОСТРВО! Звезда Премијер лиге ухапшена због три силовања, клуб покушао да сакрије, играо и за репрезентацију у Катару

Foto: EPA-EFE/Neil Hall/POOL

Neimenovani fudbaler koji nastupa u Premijer ligi optužen je za seriju silovanja i navodi se da je uhapšen, ali i dalje nema reči o kome se radi.

Jasno je da je u pitanju velika zvezda jer su britanski mediji preneli da je igrao na poslednjem Svetskom prvenstvu u Kataru, a optužen je da je izvršio tri silovanja.

Silovanja za koja je sada optužen neimenovani fudbaler desila su se u aprilu 2021. godine i junu 2022. godine, dok je treća žena koja je sada svedočila otkrila da ju je fudbaler seksualno napastvovao u Herftfordširu u Engleskoj u februaru prošle godine. Britanski "San" objavio je da je optuženi iza rešetaka i da se istraga sprovodi.

Policija navodno već satima saslušava optuženog sportistu, a spominje se i da je on bio u pritvoru i u julu prošle godine.

I pored toga što je klub za koji nastupa sve to znao, nije želeo da ga suspenduje i on je tokom cele istrage koja traje već dugo ostao deo tima. Svetsku javnost zanima koji igrač je u pitanju i nema sumnje da će istina uskoro isplivati na površinu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)