SKAUT DENVERA: ''Željko Obradović je košarkaški zavisnik, prati NBA do 3-4 ujutru''

Novosti online

23. 03. 2023. u 12:08

Skaut Denvera i bivši osvajač Evrolige sa Panatinaikosom Dru Nikolas izjavio je da je Željko Obradović u taktičkom aspektu košarke ispred svih trenera, prenosi Basketnjuz.

СКАУТ ДЕНВЕРА: Жељко Обрадовић је кошаркашки зависник, прати НБА до 3-4 ујутру

FOTO: EPA

Košarkaši Partizana na čelu sa Željkom Obradovićem u naredna tri kola Evrolige imaju priliku da pobedama na domaćem terenu osiguraju mesto u plej-ofu najelitnijeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

- Željko je drugačiji trener, uloge su mnogo više definisane i on je želeo da se igra na određeni način. Ipak, onog trenutka kada je verovao da ćeš se toga držati, davao je i slobodu. On je košarkaški zavisnik. Kada se ne bavi svojim poslom, ostaje do 3-4 ujutru, naročito kada je NBA plej-of u toku. Siguran sam da čovek sa njegovim košarkaškim umom konstantno gleda stvari, uzima nešto odavde, nešto odande, analizira. On je u večnoj potrazi za novim znanjem o košarci - zaključio je Nikolas.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna