NE BAŠ IDEALNO PO PARTIZAN: Košarkaši Efesa kroz pravi triler do trijumfa nad Realom

Novosti online

14. 03. 2023. u 21:52

Košarkaši Efesa pobedili su večeras u Istanbulu ekipu Reala rezultatom 90:89 (16:24, 24:15, 35:21, 13:29) u meču 24. kola Evrolige.

НЕ БАШ ИДЕАЛНО ПО ПАРТИЗАН: Кошаркаши Ефеса кроз прави трилер до тријумфа над Реалом

FOTO: EPA

Najefikasniji u ekipi Efesa bio je Šejn Larkin sa 18 poena, dok je Elija Brajant dodao 17. Srpski košarkaš Vasilije Micić proveo je na terenu 20 minuta, a za to vreme imao je učinak od 10 poena, dva skoka i dve asistencije. Kod gostiju, najbolji je Džanan Musa sa 16 poena, dok je Gabrijel Dek ubacio 15.


Košarkaši Efesa su igrali bolje u prvom poluvremenu koje su dobili rezultatom 42:39. Domaći košarkaši su u poslednju četvrtinu ušli s vođstvom 77:60. Međutim, Real je zaigrao angažovanije u poslednjem delu meča i serijom od 24:6 na 82 sekunde pre kraja poveo 84:83. Larkin je trojkom vratio vođstvo Efesu 86:84, što je prvak Evrope u penal završnici uspeo da sačuva prednost i da dođe do pobede.


Real je trenutno na drugom mestu na tabeli sa 19 pobeda i devet poraza, dok je Efes deseti sa 14-14.


Efes će u četvrtak na svom terenu u 29. kolu Evrolige dočekati Partizan, dok će Real u Madridu igrati sa ekipom Armanija iz Milana.

Tabela Evrolige:

Bonus video: CRNO-BELO ČUDO - Partizan od -20 do pobede nad Zvezdom u večitom derbiju

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)