POTEZ KOJI NISU OČEKIVALI: "Grobari" priredili ovacije Željku Obradoviću, ali kada je Žoc stigao pred njih... (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2023. u 19:35

PARTIZAN je ostvario novu pobedu u Evroligi, pao je u Italiji i Virtus, a onda je usledila scena za pamćenje.

ПОТЕЗ КОЈИ НИСУ ОЧЕКИВАЛИ: Гробари приредили овације Жељку Обрадовићу, али када је Жоц стигао пред њих... (ВИДЕО)

Foto Facebook / Partizan ponos Srbije

Podsetimo, crno-beli su u još jednom interesantnom meču elitnog nadmetanja trijumfovali, a nakon što je Partizan kao gost savladao ekipu Virtusa, pred ogroman broj "grobara" koji su sa tribina u Bolonji bodrili ljubimce, krenuo je trener Željko Obradović.

Nije skriva oduševljenje trofejni stručnjak ni pobedom, ni nestvarnom podrškom navijača, ali onda ih je iznenadio.

Samo što je stigao pred njih, tokom ovacija se okrenuo ulevo i pokazao obema rukama na košarkaše.

Nije želeo sebi da pripisuje zasluge Žoc, već je nekoliko puta ruke pomerao u pravcu igrača, ne bi li "grobari" pozdravili istinske junake pobede u Bolonji.

Kako je to izgledalo, pogledajte i sami:

Kada su se emocije malo stišale, predstavnici medija su čuli ovo od stratega Partizana:

- Pre svega, verujem da košarci trebaju ovakve utakmice. Pogotovo ovakva vrsta atmosfere koja dolazi od navijača Virtusa i Partizana. Verujem da je to nešto posebno za Evroligu i za svakog od nas koji smo tu - rekao je prvo Obradović na konferenciji za novinare.

Tome je dodao i sledeće:

- Već sam pominjao kako imamo sjajnu atmosferu u Beogradu, uvek je otprilike 19.000 ljudi. Imamo podršku i u gostima... Bodre nas da se borimo. Zaista nemam reči kojima bih se zahvalio za sve ono što rade tokom ove sezone za nas. To je nešto veoma posebno - naveo je on.

Osvrnuo se Obradović i na sam meč protiv Virtusa.

- Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. U prvom poluvremenu pravili smo neke loše odbrana, ne sve, ali neke. Prvo, Virtus je bio spreman da kazni ono kako smo mi pripremili utakmicu. Na poluvremenu smo imali diskusiju i odlučili da promenimo nešto i bilo je dobro to što smo pokušali i konačno došli do poslednje četvrtine, u kojoj smo verovatno odigrali najbolje minute, poveli i nakon toga se nosili sa tim - dodao je trener Partizana.

On je istakao da je ovo važna pobeda za njegov tim, ali i da crno-bele već u četvrtak čeka novi meč protiv Milana koji, kako je naveo, igra sjajnu košarku.

Pre meča, rukovodstvo Virtusa uručilo je dres legendarnom igraču tog tima, ali i Partizana, Predragu Saši Daniloviću koji je sinoć bio prisutan u dvorani.

- Ovo što je bilo spremno za Sašu Danilovića je veoma posebno. Znam koliko ga ovde ljudi vole, dao je sve za Virtus, kao i pre za Partizan. Igrao je u samo dva tima u Evropi i kaže da se ovde oseća kao kod kuće. Čestitke njemu i celom timu koji je pripremio nešto posebno - rekao je Obradović.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili