"SRBIN JE TO, ŽILAV": Oglasila se bivša devojka Dušana Vlahovića

Novosti online

08. 03. 2023. u 12:05

Bivša devojka našeg reprezentativca Dušana Vlahovića, Italijanka i mis ove zemlje za 2019. godinu Karolina Stramare prisetila se dana kada je Srbin igrao u Fiorentini.

СРБИН ЈЕ ТО, ЖИЛАВ: Огласила се бивша девојка Душана Влаховића

FOTO: Tanjug/AP

Karolina je u razgovoru za "Tutusport" pričala o tome kako su navijači u Firenci želeli da "sahrane" Vlahovića kada je odlučio da ode.

- Imao je velike uspehe u Firenci, a onda kada je stigao u Juventus zatekao je da živi novu, drugačiju stvarnost koju verovatno nije ni očekivao. Njegov život se okrenuo naglavačke. Videla se promena u roku od nekoliko dana. Kada je odlazio u Fiorentinu navijači su hteli da ga sahrane - rekla je lepa Italijanka.

Atraktivna Italijanka je pričala i o Srbinovim mukama u Torinu.

- To je momenat koji se morao desiti. Bio je veoma uspešan u Fiorentini, a u Juventusu ga je dočekala nova realnost koju možda nije ni sam očekivao. Odjednom se našao u Torinu, igra za Juventus. Život mu se okrenuo naglavačke. Problemi sa prepnom? To ga je mučilo i ranije, ali ne želi da bude van igre - kaže Stramare i nastavlja da hvali Vlahovića.

- Uvek želi da da više od sebe. On je Srbin, žilav je. Jako mu je stalo do Juventusa. Zavidim mu na nekoliko stvari. Koliko je skoncentrisan i kolika je njegove želja da dođe do cilja u svom poslu. Dušan je neverovatan igrač, nema dilema oko njega. Nisu mu slučajno dali broj 9 - završila je 24-godišnjakinja.

Vlahović je dosta pauzirao ove sezone zbog povrede, međutim, nakon povratka na teren ne uspeva da pronađe pravu formu. Ipak, iako nema poseban golgeterski učinak interesa za njegov igrački karton ne manjka, tako da se ponovo povezuje sa transferima u Real Madrid, Bajern Minhen, Mančester junajted i Arsenal.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024