DONČIĆ PONOVO U MADRIDU: Nekada briljirao u dresu Madriđana, sada igra protiv njih!

Novosti online

05. 03. 2023. u 13:36 >> 15:19

Košarkaši Dalasa odigraće 10. oktobra u Madridu prijateljski meč sa Realom u okviru predsezonske turneje, prenose španski mediji.

ДОНЧИЋ ПОНОВО У МАДРИДУ: Некада бриљирао у дресу Мадриђана, сада игра против њих!

FOTO: Tanjug

Španski sportski list "Marka" navodi da će najbolji košarkaš Dalasa Luka Dončić imati priliku da igra protiv svog nekadašnjeg kluba u "Vizing centru" u Madridu pred 15.000 gledalaca.

Dalas će uoči početka naredne sezone igrati mečeve i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Košarkaši Reala su poslednji meč protiv kluba iz NBA lige odigrali u oktobru 2016. godine, a rival "kraljevskom klubu" bila je Oklahoma. Real je tada slavio posle produžetka 142:137, a Dončić je postigao tri poena i imao je četiri asistencije i pet skokova za 18 minuta u igri u dresu madridskog kluba.

Dončić (24) je igrao za Real od 2015. do 2018. godine, a onda je prešao u Dalas. Slovenački košarkaš je sa Realom osvojio tri titule u ACB ligi, dva španska Kupa kralja i Evroligu 2018. godine.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)