"DIVLJI ZAPAD": Srpski trener završio u policiji, ne daju mu na trening

Novosti online

04. 03. 2023. u 12:58

Srpski fudbalski trener Slavko Matić prolazi kroz ogromne probleme ovih dana u Gani, gde trenira tamošnjeg velikana Harts of Ouk.

ДИВЉИ ЗАПАД: Српски тренер завршио у полицији, не дају му на тренинг

Foto arhiva VN

Posle nekoliko loših rezultata navijači 21-strukog prvaka Gane zahtevali su promenu na klupi, a desetak njih su otišli korak dalje - u petak su zabranili Matiću da uđe na teren i vodi trening ekipe.

Nekadašnji trener užičke Slobode, Budućnosti iz Dobanovaca, Novog Pazara, OFK Beograda i Napretka na kraju je morao da ode do policijske stanice i da podnese prijavu. Ovakve neprijatnosti nisu mogle da dođu u gorem trenutku, pošto Matićev tim u nedelju od 16 časova očekuje najveći derbi ove afričke zemlje, duel sa najtrofejnijim klubom i aktuelnim šampionom Asante Kotokom.

Harts of Ouk taj derbi dočekuje na šestoj poziciji na tabeli, sa tri boda zaostatka za drugoplasiranim Asanteom, a čak osam minusa u odnosu na lidera Aduanu. Velikan iz Akre je poražen na tri od poslednje četiri utakmice...

Matić je na klupu Harts of Ouka došao sredinom oktobra prošle godine, a zbog ove ponude je napustio bugarskog prvoligaša Septembri iz Sofije. Na 15 mečeva u Premijer ligi Gane njegov tim je zabeležio sedam pobeda i po četiri remija i poraza.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu