SIN NBA ZVEZDE POSTAO ŽENSKO: Dobio papire, više nije dečak, sada je devojčica!

Novosti online

26. 02. 2023. u 12:17 >> 12:18

Nekadašnji NBA šampion Dvejn Vejd pre tri godine je objavio da njegov 15-godišnji sin Zion postaje devojčica, što se sada i obistinilo.

СИН НБА ЗВЕЗДЕ ПОСТАО ЖЕНСКО: Добио папире, више није дечак, сада је девојчица!

FOTO: EPA

Sada je to i zvanično, jer je njegov sin dobio papire, više se ne zove Zajon sada je Zaja.

Podsetimo, Dvejn Vejd, legendarni košarkaš Majami Hita, uživa u penziji sa velikom porodicom. Ipak, ubedljivo najviše pažnje na društvenim mrežama privlači njegov sin Zion. On je još pre tri godine seo sa svojom porodicom i priznao im da se oseća kao žensko i da želi u budućnosti da bude devojčica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zaya Wade (@zayawade)

- Posmatrao sam sina od prvog dana do trenutka kada je ona postala ovo što jeste. Ništa se nije promenila sa mojom ljubavlju, ništa se nije promenilo oko mojih odgovornosti. Jedina stvar koju sad moram da uradim je da budem pametniji i da edukujem sebe dodatno. Da pričam o hrabrosti? Pa moj 12-godišnji sin je ima više nego ja. Zajon, tako se zvao do nedavno, ima 12 godina. Jednog dana je došao i rekao nam, moram da pričam sa vama. Spreman sam da živim svoju istinu. Hoću da me zovete „ona”, hoću da se zovem Zaja - rekao je Vejd jednom prilikom.

BONUS VIDEO: Trening košarkaša Srbije za odlučujuće borbe za Mundobasket

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)