"NE PODNOSIM KAMPACA": NBA Amerikanac i Argentinac na različitim talasnim dužinama

V. P.

19. 02. 2023. u 13:40 >> 13:56

ARGENTINAC Fakundo Kampaco u ekspresnom roku postao je idol navijača Crvene zvezde. Prema njemu su gajili drugačija osećanja dok je bio "provokator u timu Reala". Generalno, obožavate ga kada je na vašoj strani i ne možete da ga smislite kada je na suprotnoj.

НЕ ПОДНОСИМ КАМПАЦА: НБА Американац и Аргентинац на различитим таласним дужинама

FOTO: AP

Prgavog argentinskog asa pomenuo je NBA zvezda Nju Orleansa Si-Džej Mekalum tokom gostovanja na jednoj televiziji, i to odgovarajući na pitanje kog igrača ne podnosi:

- Faku, ne podnosim ga - ni na trenutak nije razmislio o odgovoru, posle čega je vadio fleke konstatujući da mu želi sve najbolje u evropskoj košarci.

Mekalumu je očito sve potaman dok je Kampaco daleko od Amerike. Dok je Argentinac nosio dres Denvera ušli su u verbalni i umalo fizički sukob, kada mu se sadašnji plejmejker Zvezde prilepio za telo pre izvođenje lopte. Njegova klasična provokacija, na koju je Si-Džej početnički naseo i besno ga odgurnuo. 

BONUS VIDEO - Slavlje košarkaša Zvezde sa navijačima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice