"NISAM OČEKIVAO DA JE DERBI OVAKO LUD": Kampaco izneo utiske posle meča Zvezda - Partizan

Novosti online

18. 02. 2023. u 11:57

CRVENA zvezda je pobedila Partizan sa 83:75 i plasirala se u finale Kupa Radivoja Koraća. Prvi put je večiti derbi igrao Fakundo Kampaco i kako je istakao posle meča nije očekivao da će biti ovako "ludo".

НИСАМ ОЧЕКИВАО ДА ЈЕ ДЕРБИ ОВАКО ЛУД: Кампацо изнео утиске после меча Звезда - Партизан

Foto: A.Ilic

Argentinac je protiv crno-belih meč okončao sa 12 poena i sedam asistencija za 27 i po minuta na parketu.

- Bila je ovo jedna luda utakmica! Okruženje je bilo neverovatno, zaista sam uživao. Navijači su bili sjajni i moram reći da su bili naša motivacija. Trebao nam je vetar u leđa jer smo utakmicu otvorili poprilično loše. Nismo bili fokusirani. U nastavku meča smo igrali agresivnije i dosta pametnije - rekao je Kampaco nakon susreta u "Čairu".

Zvezda će se za prvi ovosezonski trofej boriti protiv Mege koja je u polufinalu bila bolja od FMP-a.

- Nisam očekivao da je derbi ovoliko lud. Sudije su napuštale parket, predmeti su padali na parket. Sada znam kako je to. Sjajan šou! Mislim da smo velikim delom zahvaljujući navijačima ostvarili trijumf. Nismo igrali agresivnu odbranu u prvom poluvremenu, mogli su opušteno da prave razliku.

Otkrio je omaldeni Argentinac kako je ekipa uspela da se trge i odigra dobro drugo poluvreme.

- Mentalitet se promenio u nastavku meča. Nemanja Nedović je ubica, probudio se Filip Petrušev, svi su dali svoj maksimum da ostvarimo trijumf. Moram reći da sve počinje od odbrane. Trener nam je rekao taktičke zamisli, bio je koncentrisan iako je napustio klupu, znali smo šta traži od nas. Kada je isključen, imali smo na umu da se od nas očekuje iskorak u igri. Isto tako mislim da su pomoćnici trenera Ivanovića odradili sjajan posao. Poslušali smo njihove savete i primenili ih stoprocentno u igri - zaključio je Kampaco.

Finale Kupa Radivoja Koraća između Crvene zvezde i Mege na programu je večeras od 21 sat.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa večitog derbija u Kupu Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis