"NAŠA VELIKA POBEDA!" Duško Ivanović posle poraza Zvezde od Partizana održao zanimljivu konferenciju: Svi su treneri malo ludi!

Novosti online

27. 01. 2023. u 22:02 >> 21:58

VEČITI derbi, Crvena zvezda - Partizan, iznedrio je novu košarkašku dramu u Beogradu, a kako epilog nije bio povoljan po domaćine, i ne čudi što je utakmice 21. kola Evrolige trener crveno-belih, Duško Ivanović, bio razočaran.

НАША ВЕЛИКА ПОБЕДА! Душко Ивановић после пораза Звезде од Партизана одржао занимљиву конференцију: Сви су тренери мало луди!

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je izgubila od Partizana u neizvesnom meču, posle čega je Ivanović za Evroliga TV izjavio:

- Teška je ovo bila utakmica. Partizan jeste dobro odigrao, ali mi nismo igrali kako smo pripremili za ovaj meč. Prosto, nismo imali strpljenja. Mnogo smo gubili loptu, a to protiv tima kao što je Partizan košta - rekao je trener Zvezde, čija je ekipa u ovom derbiju 16 puta napravila kiks posle kog je u posed lopte došao njen rival.

Nedugo zatim, Duško Ivanović je izašao pred novinare, a na konferenciji za štampu je, na srpskom, rekao:

- Velika je razlika u broju osvojenih i izgubljenih lopti, a to sve polazi iz ovoga što nismo imali strpljenja. Hteli smo da dobijemo utakmicu brzo, brzo, brzo. A to ne može tako. Rekao sam igračima da mirno spavaju... A sledeća utakmica, videćemo šta će biti - ostao je pomalo zagonetan Zvezdin trener.

Tada je upitan zašto je, bar kako se tom novinaru činilo, izvodio Nedovića iz igre kada to možda nije trebalo, kao u prvom poluvremenu.

- Paaa, znate, svi treneri su malo ludi - nasmejao se Ivanović, a velikim osmehom je stavio do znanja da su izmene bile iz taktičkih razloga.

"Dakle, nije bilo neke ljutnje?", upitao je novinar.

- Ne, ne, ma kakvi! - odgovorio je strateg crveno-belih.

"Da li ćete zameriti nekim igračima na igri?", nastavila su se pitanja.

- Da zamerim? Ne, ne!

"Nama se činilo da su neki igrači veoma podbacili...", rekao je novinar.

- Ne, ne slažemo se sa vama, rekao je Ivanović, dodavši: - Ej, pazite jednu stvar. Nije bitno kako neko igra. Bitno je šta neko da. A ovi igrači su dali sve od sebe. Nama je falilo ono što sam rekao, strpljenje. Ja sam zato i rekao igračima u svlačionici da sad idu i mirno spavaju. Igraćemo mi sa Partizanom još... I, što kaže veliki zvezdaš Matija Bećković, "ćeraćemo se mi još!" - zaključio je Duško Ivanović.

"Naša velika pobeda!"

O atmosferi na derbiju, Zvezdin trener je gotovo u dahu rekako:

- E, vidite, mi smo večeras pobedili. Naša publika je bila super. Ja sam prošli put čestitao navijačima Partizana, ali mislim da je naša publika večeras bila fantastična. Super, sportska, izvanredna. I to je naša pobeda večeras. Velika pobeda!

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja