DRAMA oko Fakunda Kampaca i dalje traje, pošto je Evroliga zabranila Crvenoj zvezdi da registruje igrače sve do 28. februara.

Komentari (6)

Soko

05.01.2023. 09:18

Treba izaći iz svih asocijacija gde su zastupljeni zapadni fašisti.Fašisti osećaju da će biti uništeni pa se sad grčevito bore da zadrže svoje pozicije u kojima su dominirali.

Miroljub

05.01.2023. 11:43

A medju tim evroligasima je prednjacio partizan,ubedjen sam. Ako ne mogu na terenu onda ajd van terena. Ali,mi ne mozemo biti prvaci EL ali ABA lige sigurno,opet cemobi bez Kampaca da ih pobedjujemo i dalje. A za ovu kaznu najzasluznijivje Bodiroga,osvedoceni grobar. Bilo bi dobro da EL odgovoei,da lu je bilo kom klubu odrezana kazna da i pored izmirenja svih dugova,budemo kaznjeni jos dva mesrca ? Kome to ide u prilog ? Kome smeta jaka CZ ? Na ovo zadnje pitanje i sam znam odgocor,grobarima. Danilovic,Zoc,Savic,Bodiroga,to je ta bratija.

Ljuba

05.01.2023. 13:18

Znači čovek nema karakter. Da bi opstao ili postao neki funkcioner, očit sve bi učinio. Sramota, ali ako je popustio za što nije bilo razloga, on ne radi za Srbiju i ubuduće takve ljude ne treba forsirati i davati im podršku. Naprotiv.

Srba

05.01.2023. 14:37

Bodirogo, bodi rogom najvećeg i najboljeg srpskog i regionalnog kluba, nemoj nikako da dozvolite da Zvezda sa Kampacom i Polonarom slučajno pobedi Barcelonu, Real i ostale tzv šampione sa ogromnim budžetom ali ipak će Zvezda igrati na fajnal foru, kukala vam svima majka koji ste protiv srpskih klubova naročito, Zvezde i Partizana.