KAKVE VESTI ZA PARTIZAN: Crno-belima se ukazala šansa da odgovore Zvezdi za Kampaca!

Novosti online

26. 12. 2022. u 22:00

TAJLER Dorsi i definitivno će napustiti Dalas.

КАКВЕ ВЕСТИ ЗА ПАРТИЗАН: Црно-белима се указала шанса да одговоре Звезди за Кампаца!

Foto: Tanjug

Momak koji se već dugo spominje kao meta beogradskog Partizana nije uspeo da se nametne u Teksasu. Prvo je prebačen u razvojni tim, a u Dalasu su danas odlučili da se raziđu sa Dorsijem i da umesto njega potpišu dvosmerni ugovor sa koledž igračem Ej Džej Losonom.

Košarkašku javnost u Srbiji sada najviše gde će grčki reprezentativac i jedan od najboljih šutera u razmerama evropske košarke nastaviti karijeru. Povratak u Evroligu deluje kao jedini logičan izbor, s obzirom da je pre ovog najnovijeg odlaska u NBA ligu nastupao za Makabi i Olimpijakos.

Nedavno se govorilo da je "parni" valjak zainteresovan za usluge 26-godišnjaka, iz kluba su kasnije to demantovali uz poruku da trenutno ne pregovaraju ni sa jednim igračem, ali bez obzira na to, sada se Partizanu ukazuje prilika da eventualno odgovori Zvezdi na dovođenje Fakunda Kampaca.

Naravno, to neće biti nimalo lako, čak ako Partizan reši da se krene u trku za potpis Dorsija, jer će za njegove usluge sigurno biti zainteresovan veliki broj evroligaških klubova. Od Olimpijakosa, pa nadalje...

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri