TAJLER Dorsi i definitivno će napustiti Dalas.

Pedja

27.12.2022. 00:00

U sustini bas me briga da li ce doci u Partizan, bice to jedno petnaesti od pocetka sezone. Ali, svi ovi dusebriznici koji su se pitali kako je to Zvezda mogla da plati Kampaca, odakle pare itd. sada ce promeniti plocu i reci bravo za upravu Partizana, nece se uopste zapitati odakle novac. Ali neka dodje pod uslovom da ga Partizan plati, a ne poreski obveznici, ni on im nece pomoci da pobede Zvezdu.

Karlo Veliki

27.12.2022. 02:05

Ako bude dovodio igraca KKP ce dovesti pleja, Tajler Dorsi nije plej, vec igrac profila Pantera i Nanelija, bek-suter... Moze da se desi da KKP dovede centra, jer pored Lesora i Koprivice treceg nema... Dovedeni Brodzijanski je cetvorka, i tek treba da se vidi da li moze biti u tandemu sa Koprivicom... Povratkom Smailagica, Avramovica i dolaskom Brodzijanskog znatno je poboljsan roster KKP i cekamo jos Koprivicu... Partizan je u periodu narastanja forme(Trifunovic, Vukcevic, Papapetru,...) i tek treba da vidimo njihov pravi domet... Licno sumnjam da ce leteti preko 8 mesta u EL.

Mare1

27.12.2022. 18:48

Звезда је већ далекораније у преговоримаса ови играчем и његовим менаџером. Неспоран је и знос,Чекало седабуде слободан играч и долази у Звезду