AMERI U ČUDU: Nikola Jokić "ponizio" njihovu svetinju

Novosti online

19. 12. 2022. u 17:47

Košarkaš Denvera i reprezentacije Srbije Nikola Jokić je u odigrao još jednu biljantnu partiju. Dvostruki MVP bi mogao ponovo da ponese prekookeanski omiljeni epitet.

АМЕРИ У ЧУДУ: Никола Јокић понизио њихову светињу

FOTO: Tanjug/AP

Pred početak sezone se Jokiću nisu davale preterane šanse za to zbog, ali je neminovno da se nađe u konkurenciji posle partije u kojoj je postigao 40 poena uz neverovatnih 27 skokova i 10 asistencija.

Međutim, srpski košarkaš ne razmišlja o MVP nagradi, šta više ne zanima ga, što je ostavilo Amerikance u čudu.

– Ne razmišlja da li ću opet biti proglašen za MVP. Ako se desi, desi se…to nije nešto što mi je samo po sebi cilj, već dobra igra, rekao je Jokić.

Jokić je postao prvi košarkaš od Vilta Čemberlena iz marta 1968. sa tripl-dablom sa najmanje 40 poena, 25 skokova i 10 asistencija. Srbin je već na poluvremenu imao 20 uhvaćenih lopti u pobedi Denvera nad Šarlotom 119:115.

– Iskreno mislim da je to zbog naše odbrane i što sam znao da se nađem na pravom mestu u pravom trenutku. NIje dam sam jurio za tim loptama, nego jednostavno se tako desilo. Voleo bih da je to moguće na svakom meču, ako razumete šta hoću da kažem, istakao je Jokić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024