BRILJIRAO NA PARKETU, PA I NA KONFERENCIJI: Nikola Jokić dobio pitanje o maminoj kuhinji! NJegov odgovor je izmamio osmehe svih novinara

Novosti online

11. 12. 2022. u 10:43

KONFERENCIJE sportista generalno u poslednje vreme kao da su postale formalnost, mesta na kojima se izgovori tek nekoliko izlizanih floskula i nastavi dalje. Ipak, kada je u pitanju Nikola Jokić to gotovo nikada nije slučaj. Koliko god vremena proveo u razgovoru sa medijima, uvek je tu neki trenutak kojim srpski košarkaš nasmeje javnost.

БРИЉИРАО НА ПАРКЕТУ, ПА И НА КОНФЕРЕНЦИЈИ: Никола Јокић добио питање о маминој кухињи! Његов одговор је измамио осмехе свих новинара

Foto:FOTO: Printskrin Twitter/@nuggets

Nakon meča njegovog Denvera i Jute u okviru NBA lige, srpski as je nakon briljiranja na parketu briljirao i na konferenciji. 

Njegovi urnebesni odgovori na pitanja novinara izazivali su salve smeha u sali. Jedan američki novinar najpre je pitao Jokića da li mu prija kada mu navijači skandiraju "MVP".

- Ma, ne... Uvek promašim kada se to dogodi - našalio se Jokić.

Kada ga je novinar upitao da li bi voleo da prekinu sa tim, Nikola je kratko odgovorio:

- Ne mogu ja to da kontrolišem.

Jokiću uskoro u posetu stiže majka, pa je novinare zanimalo da li mu je nedostajala njena kuhinja. Usledio je smehotresan odgovor:

- Mislim da joj moja žena neće dozvoliti da uđe tamo. Ne bih da se mešam - rekao je Jokić i izmamio još osmeha okupljenih predstavnika medija.

 
 
 
 
 
 
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)