TEODOSIĆ DOLAZI U ZVEZDU? Nebojša Čović o šansama da Teo obuče crveno-beli dres

Novosti online

17. 12. 2022. u 09:27

NAVIJAČI Crvene zvezde čekaju Fakunda Kampaca, ali razmišljaju i o Milošu Teodosiću koji bi naredne sezone mogao da obuče crveno-beli dres. O njegovom mogućem dolasku na Mali Kalemegdan govorio je predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

ТЕОДОСИЋ ДОЛАЗИ У ЗВЕЗДУ? Небојша Човић о шансама да Тео обуче црвено-бели дрес

Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Prvi čovek šampiona Srbije i ABA lige u emisiji "Miljanov korner" otkrio je da li će sjajni plemejker koji brani boje Virtusa od naredne sezone biti košarkaš Zvezde.

- Miloš i ja smo imali razgovor vezan za ovu sezonu. Miloša, moja porodica i ja smatramo kao da je naše dete. Znamo se odavno, i kada nismo uspeli da napravimo transfer ove godine... Virtus je rekao da date 50, ma 500 miliona, ne puštamo ga. Sve im je bazirano na Teu. Onda je napravljen neki načelni dogovor između Miloša i mene, da to sigurno bude sledeće sezone. Ali, obojica smo tada rekli, samo daj bože zdravlja. Vremena su takva kakva su, Miloš je pri kraju karijere. Koliko će igrati... On ima urođenu kreaciju... Taj načelni dogovor postoji, ali do juna-jula ima vremena. Da budemo u kompletu, i zdravi - rekao je Čović.

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

Podsetimo, Teodosić je u Srbiji igrao za FMP, ali nikada nije krio da bi voleo da zaigra za Crvenu zvezdu. Čini se da je naredno leto rezervisano za to.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna