SRBIJA - BRAZIL I U "PIONIRU": Ovog do sada nije bilo - Zvezda omogućila "delijama" da bodre Piksijeve "orlove"

Novosti online

22. 11. 2022. u 17:35

SVETSKO prvenstvo u fudbalu je bez ikakve sumnje najveća sportska planetarna manifestacija. Ipak, pored toga igra se i najkvalitetnija evropska košarka. Crvena zvezda u četvrtak igra meč Evrolige protiv Makabija u Beogradu, a srpski klub je omogućio navijačima da ne ostanu uskraćeni za spektakl iz Katara, duel između Srbije i Brazila.

СРБИЈА - БРАЗИЛ И У ПИОНИРУ: Овог до сада није било - Звезда омогућила делијама да бодре Пиксијеве орлове

FOTO: KK Crvena zvezda

Naime, crveno-beli su najpre pomerili termin meča sa 19 sati na 17.30 upravo kako bi navijači stigli kućama i mogli da gledaju izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

Sada je šampion ABA lige otišao korak dalje. Klub sa Malog Kalemegdana je u dvorani "Aleksandar Nikolić" obezbedio prenos za sve koji dođu u "Pionir" i budu podrška ekipi Duška Ivanovića protiv "ponosa Izraela".

- U četvrtak nas očekuje dupli program u hali "Aleksandar Nikolić". Za sve koji dođu na utakmicu da bodre crveno-bele protiv Makabija obezbedili smo mogućnost da po završetku košarke prate prenos utakmice Srbije protiv Brazila! Osim velikih video bimova, klub je obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći da kupe hranu i osveženje (kafe i bezalkoholna pića) - napisali su crveno-beli na Instagramu.

Podsetimo, utakmica Srbija - Brazil igra se u četvrtak od 20 sati. To će biti prva utakmica "orlova" na Mundijalu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna