"TRENIRAMO DOBRO, ALI..." Ivanović pred Zvezda - Bajern na zanimljiv način o tome da "u Evroligi nije krenulo kako treba"

Tanjug

27. 10. 2022. u 17:16

KOŠARKAŠ Crvene zvezde Nikola Ivanović izjavio je uoči sutrašnjeg meča Evrolige protiv Bajerna iz Minhena da on i njegovi saigrači imaju imperativ da zabeleže prvu pobedu u elitnom takmičenju.

ТРЕНИРАМО ДОБРО, АЛИ... Ивановић пред Звезда - Бајерн на занимљив начин о томе да у Евролиги није кренуло како треба

FOTO: Tanjug

Crveno-beli će dočekati Bavarce sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a oba tima u meč petog kola ulaze sa učinkom 0-4 i kao jedine ekipe u Evroligi koje su bez trijumfa.

- Znamo kakav nam je učinak u Evroligi i da nije krenulo kako treba. Ova utakmica protiv Bajerna je pod imperativom, igramo je pred našim navijačima, i imamo odgovornost i obavezu da damo sve od sebe, odigramo dobro i uzmemo prvu pobedu u Evroligi. Pobede su ono što se broji, bilo je i pozitivnih stvari u prethodnim mečevima, svesni smo da ova ekipa može dosta, treniramo jako, ali moramo da odigramo kako treba ovu utakmicu - izjavio je Ivanović za zvanični sajt kluba.

Crnogorski plejmejker smatra da će šampion Srbije mnogo dobiti kada u ekipi zajedno budu novo pojačanje Luka Vildoza i Nemanja Nedović, koji je blizu opravka od povrede.

- Došao nam je Luka Vildoza i pokazao da je vrhunski igrač, očekujemo da nam se priključi Nedović, sa njima dvojicom ekipa dobija mnogo. Prošao je period uvođenja i privikavanja u ekipi, sada je vreme da se dešavaju dobre stvari na terenu - zaključio je Ivanović.

Podsetimo, Zvezda je do sada u Evroligi poražena od Efesa, Baskonije i Reala u gostima i Panatinaikosa kao domaćin.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)