NAJVEĆA FRKA EVROBASKETA: Tuča, skandal, pretnje povlačenjem s prvenstva, pa nestvarna prozivka asa koji je Srbima u srcu

Novosti online

06. 09. 2022. u 18:56

NE STIŠAVAJU se starsti nakon meča Turske i Gruzije, bilo je svačega, a čak i pretnji povlačenjem sa Evropskog prvenstva, glasan je bio trener Ergin Ataman, a sada se oglasio i legendarni Hidajet Turkoglu.

НАЈВЕЋА ФРКА ЕВРОБАСКЕТА: Туча, скандал, претње повлачењем с првенства, па нестварна прозивка аса који је Србима у срцу

EPA/TOLGA BOZOGLU

Predsednik KS Turske napao je Gruziju, a potom potkačio i FIBA zbog incidenta viđenih u trećem kolu meča grupne faze Evropskog prvenstva.

Niko nije načisto sa time šta se tačno dešavalo nakon meča. Gruzijci tvrde da su ih Turci provocirali, a sa turske strane stižu tvrdnje da je Furkan Korkmaz napadnut zbog čega je i FIBA pokrenula istragu.

Turkoglu je oštro prokomentarisao dešavanja.

- Ako misle da je provokacija, zašto ne prikažu snimke javnosti? Ako misle da nekoga provociramo i imaju mu*a, zašto ne pokažu snimke da vidimo šta se desilo u svlačionici? - upitao je proslavljeni NBA as.

- Onda ćemo videti ko laže, a ko ne. Ko provocira, a ko ne. Sledeći put kada ih vidite, to ih pitajte. Ako toliko verujete u ono što pričate, zašto ne pokažete snike sa kamera kako bi ceo svet video šta se desilo? - naveo je Turkoglu.

BONUS VIDEO: Šou Holinsa, četiri trojke za dva minuta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri