"IZGUBIO SAM NEKOLIKO GODINA ŽIVOTA!" Deni Avdija: Bilo je dosta emocija i besa

Novosti online

02. 09. 2022. u 18:37

IZRAEL je u sjajnoj utakmici pobedio Finsku u prvoj utakmici grupe D na Evropskom prvenstvu, a utiske posle meča izneo je Deni Avdija.

ИЗГУБИО САМ НЕКОЛИКО ГОДИНА ЖИВОТА! Дени Авдија: Било је доста емоција и беса

FOTO: FIBA.Basketball

Sin nekadašnje legende Crvene zvezde, Zufera Avdije odigrao je odličan meč - 23 poena i 15 skokova. On je istakao da je meč bio mnogo stresan, rešen je u produžetku.

- Jako težak meč, izgubio sam nekoliko godina života zbog svih emocija i besa koji sam osetio u ovom duelu. Rival je bio jako težak i samo mi je drago što smo pobedili - rekao je Avdija.

Košarkaš Vašingtona je vodio veliku borbu sa Laurijem Markanenom koji je takođe odigrao odličan duel - 33 poena i 12 uhvaćenih lopti.

- Sviđa mi se što sam ga čuvao, sviđaju mi se izazovi tokom cele karijere. Morao sam da prihvatim taj izazov i da mu otežam život. Tako se igrači međusobno poštuju, tako što se takmiče, ne odustaju.

Avdija je priznao da poslednji napad pre produžetaka nije bio dobro organizovan, ali je uprkos tome Gal Mekel imao dobru poziciju da poentira i već tada donese trijumf Izraelu.

- Sada smo dobili meč na kraju, pa se sada neću žaliti, ali možda da smo izgubili bi pričao drugačije. Ali mislim da je ta lopta trebalo da bude u mojim rukama. Na kraju je i Gal Mekel mogao da pogodi to polaganje, bio je to dobar šut i sada nema ničega oko čega bismo mogli da se žalimo - zaključio je ovaj 21-godišnjak.

U ovoj grupi nalazi se i selekcija Srbije koja danas od 21 sat igra protiv Holandie, a taj meč možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

 

BONUS VIDEO: Novak Đoković u društvu Željka Obradovića na meču košarkaša Srbije i Grčke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo