KAKO JE DEJAN RADONJIĆ OTIŠAO IZ ZVEZDE: "Lako sam doneo odluku da prihvatim ponudu Panatinaikosa"

Novosti online

16. 08. 2022. u 18:26

NADALI su se navijači Crvene zvezde da će i u narednoj sezoni ekipom sa klupe dirigovati Dejan Radonjić. Ipak, od toga neće biti ništa pošto se crnogorski stručnjak odlučio za odlazak u Panatinaikos.

КАКО ЈЕ ДЕЈАН РАДОЊИЋ ОТИШАО ИЗ ЗВЕЗДЕ: Лако сам донео одлуку да прихватим понуду Панатинаикоса

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Atinski velikan želi sa trofejnim stručnjakom da se vrati u vrh Evrolige, koji je otkrio grčkim medijima da mu nije bilo teško da donese odluku da preuzme "zelene".

- Lako sam doneo odluku da prihvatim ponudu Panatinaikosa. Čast je biti trener tako velikog kluba. Uvek sam poštovao Panatinaikos kao protivnika i mislim da je ovo odlična prilika za mene - rekao je Radonjić.

Dotakao se potom i tima sa kojim raspolaže za narednu sezonu, a otkrio je da ekipi nedostaje još jedno pojačanje.

- Razgovarao sam sa ljudima iz kluba. Analizirali smo igrače koje imamo, a bilo je reči i o košarkašima koji su nam potrebni. Stvorili smo ekipu sa dosta novih igrača. Nedostaje nam još jedno pojačanje i narednih dana ćemo pokušati da napravimo dobar potez na tržištu. Moramo mnogo da radimo.

Poznato je da je Radonjićev akcenat u Zvezdi bio na izuzetno agresivnoj odbrani.

- Moramo da budemo dobri i u odbrani i u napadu ako želimo da budemo konkurentni u Evroligi - zaključio je trofejni trener.

Panatinaikos u prvom kolu Evrolige (6. oktobar) dočekuje Real Madrid, dok se Radonjić već u drugoj rundi vraća u Beograd, pošto "zeleni" gostuju Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO: Selektor Pešić o Teodosiću i reprezentaciji Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna