OVO NIJE SANJALA: Najzgodnija sportistkinja na planeti došla "da pokaže svima" na Evropskom prvenstvu, a tamo je imala sudar s realnošću

Novosti online

16. 08. 2022. u 15:54

PROGLASILI su je već drugu godinu zaredom za najzgodniju, najsek*epilniju sportistkinju sveta, ali - na nove uspehe će morati da sačeka.

ОВО НИЈЕ САЊАЛА: Најзгоднија спортисткиња на планети дошла да покаже свима на Европском првенству, а тамо је имала судар с реалношћу

.instagram / alicasmd

Nemačka atletičarka Alisa Šmit već nekoliko sezona, koliko se takmiči u seniorskoj konkurenciji, privlači ogromnu pažnju.

Ne samo zbog rezultata.

Lepota njenog lica, ali i sportski izvajano telo, od nje su stvorili zvezdu. I to svetsku.

Ali...

Iako je imala priliku da u sopstvenoj zemlji zablista, a Evropsko prvenstvo u atletici se ovih dana održava u Minhenu, Šmitova to nije uspela.

Ona jeste prebrodila kvalifikacije u nadmetanju na 400 metara, ali je polufinalnu trku završila kao poslednja.

Njen rezultat od 53,12 sekundi bio je i te kako lošiji od vremena pobednice njene trke, jer Holanđanka Felke Bol krug istrčala za 50,60 sekundi.

Alisa Šmit je još mlada, u pitanju je 23-godišnjakinja, pa će se svakako potruditi da ostvari bolje rezultate u sezonama koje dolaze. A do tada...

... do tada će, kao i do sada, prilično dobro živeti i od "pratećih stvari" u sportu, jer su joj lepota i atraktivnost doneli preko 3,2 miliona pratilaca na Instagramu, brojne reklame od kojih na toj društvenoj mreži zarađuje, ali i brojne sponzorske ugovore u kojima već uživa.

BONUS VIDEO: Selektor Pešić o Teodosiću i reprezentaciji Srbije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)