"BIĆE JOŠ TAKVIH IGRAČA, ALI NE I TAKVIH LJUDI": Nikola Jokić se mnogo razlikuje od ostalih NBA zvezda, a novinar je otkrio i zašto

Novosti online

18. 07. 2022. u 15:01

AMERIČKI voditelj "9Njuza" Džejkob Tobi navodi da Denver nagetsi imaju sav talenat u našem košarkašu Nikoli Jokiću, a da sa njim nemaju glavobolje kao drugi NBA timovi sa svojim superzvezdama.

БИЋЕ ЈОШ ТАКВИХ ИГРАЧА, АЛИ НЕ И ТАКВИХ ЉУДИ: Никола Јокић се много разликује од осталих НБА звезда, а новинар је открио и зашто

FOTO: Tanjug/AP

Tobi ističe da ne može da zamisli srpskog centra kako uslovljava klub, kao što to radi Kevin Durent.

- Jokić je odličan, ali on zadaje pedeset posto manje problema čelnicima svog kluba od ostalih zvezda. Pogledajte šta se trenutno dešava u Bruklinu. Durent zahteva trejd i čini se da Netsi imaju problema da nađu tim sa kojim će obaviti razmenu zbog njegovih zahteva. Da li biste u bilo kom trenutku mogli da zamislite da Džoker radi tako nešto? Ja ne mogu - rekao je voditelj.


On je potom dodao da će biti još košarkaša kao što je Jokić, ali pitanje je da li će se ponovo pojaviti takav čovek.

- Nikola je toliko drugačiji od današnjih NBA zvezda. Navijači, prvenstveno oni u Denveru, definitivno moraju da shvate koliko su retki košarkaši kao Jokić. Svakako, neko sa takvim igračkim kvalitetima će se pojaviti opet u nekoj eri, ali način na koji se on ponaša i tretira organizaciju svog kluba je nezapamćen - istakao je američki novinar.


Tobi se potom osvrnuo i na vernost Jokića timu iz Kolorada.

- Dakle, dok se Durent, Kajri Irving i svaka druga NBA zvezda haotično ponašaju kada ne ide kako su zamišljali i žele da napuste ekipu, Džoker je i dalje u Denveru i nastoji da Nagetsima donese prvu NBA titulu - zaključio je Tobi.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna - fotografija MVP Jokića na Geneks kuli
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)