DURENT DOLAZI KOD JOKIĆA? Ugledni novinar "zapalio" Ameriku

Novosti online

04. 07. 2022. u 09:52

DENVER je završio veliki posao potpisivanjem novog ugovora sa Nikolom Jokićem, ali ako žele da se bore za NBA prsten, moraće Nagetsi da uzmu i neku veliku zvezdu koja zna kako se isti osvaja.

ДУРЕНТ ДОЛАЗИ КОД ЈОКИЋА? Угледни новинар запалио Америку

AP Photo/David Zalubowski

Ruku na srce, Srbin jeste dvostruki MVP NBA lige, ali od trofeja i medalja sa ekipom ima srebro sa "orlovima" iz Rija 2016. godine. Jokić nije neko ko zna da donosi trofeje, ali Kevin Durent to svakako jeste.

Durent želi ekipu koja je konkurentna u borbi za titulu, a Bruklin to očigledno nije u ovom momentu, a poznati košarkaški novinar Majk Singer "zapalio" je američku javnost svojim tvrdnjama. On je na Tviteru izneo teoriju da se Nagetsi spremaju za dolazak Durenta!

- Zaista nisam neko ko prati teorije zavere, ali Nagetsi su sada potpisali igrača kome je KD mentor (Pejton Votson), potpisali su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre Džordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijatelja (Džef Grin). A sve je to tu i pre nego što pomenete dvostrukog MVP-ja NBA lige - napisao je Singer. 

To svakako neće biti lako jer je sjajni krilni košarkaš pod maksimalnim ugovorom sa Bruklinom i to do sezone 2025/2026. Međutim, nije ni daleko od istine kada nešto tako napiše neko poput Majka Singera.

Bonus video: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna