ONI SU MU NA PRVOM MESTU: Nikola Jokić u Beogradu (FOTO / VIDEO)

Novosti online

03. 07. 2022. u 18:39 >> 19:44

NIKOLA Jokić voli nekoliko stvari u životu. Naravno, i košarku, inače ne bi bio dvostruki uzastopni MVP NBA lige, ali... Konji su posebna stvar za njega, što je u nedelju, ko zna koji put, i dokazao.

ОНИ СУ МУ НА ПРВОМ МЕСТУ: Никола Јокић у Београду (ФОТО / ВИДЕО)

Foto: V. Filipović

Šuškalo se po Nišu ovih dana da će Jokić, koji se nalazi u Srbiji, "skoknuti" s krajnjeg severa naše zemlje, iz Sombora, do krajnjeg juga, da bi bodrio reprezentaciju koja se bori za plasman na Svetsko prvenstvo (mnogo bitan meč Srbija - Belgija možete da pratite večeras uživo uz portal "Novosti").

Ipak, najbolji košarkaš najjače lige na svetu, nije toliko južno otišao, već samo do glavnog grada naše zemlje. Razlog? Dva njegova konja su baš za ovu nedelju imala zakazane nastupe na Beogradskom hipodromu.

Posle prve trke, u kojoj je njegov četvoronoški kasač Harli d Enerdži kroz cilj prošao kao treći...

 

... Jokića su primetili i posetioci, jer se našao među njima. Tačnije, prošao kroz okupljene gledaoce, nekim svojim poslom, vezanim za trke.

Zamišljen oko konja, nije želeo da daje izjave (ni oko trka, a ni oko košarke), posvetivši se isključivo - nametanjima na hipodromu.

A ona su, kada se o njegovim konjima radi, završena još jednim trećim mestom, koje je zauzelo grlo "Harizma Spiric".

 

Inače, u trci dana, jubilarnom, 100. beogradskom galopskom derbiju, pobedu je odneo konj UNSC, kome su se pred ovaj veliki događaj davale druge najveće šanse za trijumf, bar prema mišljenju kladionica.

 

Bonus video: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda