RADONJIĆ PROGOVORIO O OSTANKU U ZVEZDI: Sada je jasnije kakva bi mogla biti sudbina trenera crveno-belih

Novosti online

22. 06. 2022. u 12:25

DEJAN Radonjić ove godine doneo je košarkaškom klubu Crvena zvezda tri trofeja i zadovoljio apetite ambicioznih "delija" i uprave kluba sa Malog Kalemegdana. Ipak, bilo je naznaka da ne ide sve tako "glatko" kada je u pitanju njegov ostanak na klupi beogradskog velikana.

РАДОЊИЋ ПРОГОВОРИО О ОСТАНКУ У ЗВЕЗДИ: Сада је јасније каква би могла бити судбина тренера црвено-белих

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Predsednik kluba Nebojša Čović ranije je istakao da je sudbina crnogorskog trenera neizvesna i misteriozno završio svoje izlaganje rečima: "Dejanu Radonjiću ovog leta ističe ugovor".

Ova izjava zabrinula je pristalice novog-starog šampiona Jadrana, pa je postojala bojazan da bi čovek koji im je doneo toliko uspeh mogao da napusti Zvezdu. Košarkaški strateg bio je gost "Sportala" i tom prilikom saopštio radosne vesti za crveno-belu stranu Beograda.


– Kao što sam rekao posle poslednjeg meča protiv FMP-a, situacija je ista, razgovori su u toku, zadovoljan sam kako se oni odvijaju, videćemo šta će biti. Istakao sam da je moja želja da ostanem u Zvezdi i to nije sporno uopšte - započeo je Radonjić, a potom je pričao i o sledećoj sezoni u regionalnoj košarci:

– Biće teška sigurno, bez dileme. Sledeće godine imamo dva kluba u Evroligi, to je posebnost koju malo gradova ima u Evropi. Tako da, videćemo kako će sve ići, ali svakako da će košarka biti ozbiljna tema sledeće sezone.

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Na samom kraju, Radonjić je imao posebnu poruku za navijače, kojima se pre svega zahvalio za sve učinjeno ove godine, uz nadu da će i dalje nastaviti da podržavaju klub.

– Hvala im na sjajnoj podršci čitave sezone, trudili smo se svakog dana da damo sve od sebe, da svi budu zadovoljni. Jako nam je drago da su zadovoljni i nadamo se da će tako biti i u narednom periodu -zaključio je Dejan Radonjić.

BONUS VIDEO: Dejan Radonjić o tituli ABA ligi

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)