SPISKAO 27 MILIONA: Košarkaš prodaje NBA prsten, da bi se "isčupao" iz loše finansijske situacije

Novosti online

05. 06. 2022. u 22:13

DEŠON Stivenson, bivši NBA košarkaš, objavio je da prodaje svoj šampionski prsten iz 2011. godine, kad je sa Dalasom u finalu pobedio Majami, u kom su igrali Lebron Džejms i Dvejn Vejd. Tada je pored prvi zvezde ekipe Dirka Novickog, i naš Peđa Stojaković osvojio svoj jedini prsten.

СПИСКАО 27 МИЛИОНА: Кошаркаш продаје НБА прстен, да би се исчупао  из лоше финансијске ситуације

Foto: Printskrin Youtube/ Secret Base

Takođe i Stivensonu je to jedina titula u karijeri. U NBA ligi proveo je 13 godina i bio bitan igrač u svakoj ekipi u kojoj je igrao.

On je bio defanzivni specijalista u Dalasovom pohodu ka šampionatu. Čuvao jedosta uspešno Lebrona Džejmsa u finalu. Stivenson je, osim po svojoj odbrani, bio poznat i kao igrač koji je voleo da isprovocira protivničke košarkaše.

Igrao je za Jutu, Orlando, Vašington, Dalas, Nju Džersi i Atlantu, a karijeru je završio 2013. godine.


Međutim, nakon završetka karijere upao je u probleme zbog svoje nesposobnosti raspolaganja novcem. Zaradio je u tih 13 godina više od 27 miliona dolara samo od košarke, a skoro sve je potrošio.

Novac je trošio i na putovanja i razne luksuzne stvari. Čak je u kuću ugradio bankomat kako bi mogao sa njega podizati novac. Zbog brojnih loših odluka, sada je došao u situaciju da mora da proda ono najvrednije iz svoje karijere.


Prodaju njegovog prstena objavila je aukcijska kuća "SCP Aukšns" Početna cena trebalo bi da bude 30 hiljada dolara. Inače, radi se o zlatnom prstenu koji je okićen s više od 130 brilijanata.


BONUS VIDEO: Partizanovih 68 poena u prvom poluvremenu

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri