SRBIJA DOBIJA DVA PREDSTAVNIKA U EVROLIGI: Partizan i Zvezda sledeće sezone među elitom?

Novosti online

14. 05. 2022. u 13:29

UGLEDNI turski novinar javlja da je Evroliga spremila još jednu pozivnicu za srpske velikane, pored one koju će svakako dobiti šampion Jadrana.

СРБИЈА ДОБИЈА ДВА ПРЕДСТАВНИКА У ЕВРОЛИГИ: Партизан и Звезда следеће сезоне међу елитом?

Foto: Nebojsa Parausic

Sada stvari stoje ovako. U najelitnijem evropskom takmičenju sledeće sezone sigurno će se naći: 13 timova sa A licencom zatim ALBA, Monako, Virtus iz Bolonje, šampion ABA lige i tim koji dobije specijalnu pozivnicu.


Poznati turski novinar, Ismail Šenol, kaže da su "večiti" prvi u redu da se nađu među elitom naredne sezone.
 

 


Ako ruski timovi i dalje budu suspendovani, u tom slučaju će se dodeliti još jedan "vajld kard", a ako ne budu, dve. Čak i ako Partizan i Zvezda ne osvoje Jadran, oni su favoriti za upražnjeno mesto. Valensija i Bursa su takođe u igri, ali tek posle beogradskih velikana.
 

Podsetimo, Šenol je prvi javio da je Željko Obradović leta 2020. imao sastanak sa čelnicima Fenerbahčea i da je najverovatnije završio svoju epizodu u turskoj. Što se kasnije ispostavilo kao tačno.


Pomenuti novinar je bio član NBA TV-a čiji je zastupnik za tursku bila Doguš Grupa, inače nekada glavni sponzor Fenera. On je 2006. stupio na mesto urednika košarkaške emisije "SLEM". Radio je kao komentator utakmica, spiker, sportski reporter, urednik i producent programa na radiju i televiziji. Šenol je takođe intervjuisao mnoga značajna imena kao što su Kobi Brajant, Kevin Durant, Dirk Novicki, Pau Gasol, ali i Željko Obradović.

Takođe, on je bio prvi novinar koji je ,na televiziji "NTV Spor", najavio transfer Derona Vilijamsa u Bešiktaš. Što su kasnije preneli i svi svetski mediji, navodeći ga kao izvor.

Ako oba beogradska kluba uđu u finale, pobednik će sigurno igrati Evroligu, dok gubitnika čeka veoma zanimljivo leto u iščekivanju pozivnice.
 

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna, Jokićev poster na simbolu Beograda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri