MVP VEČE EMBIDA: Nestvarna partija asa Filadelfije, podbacili Durent i Irving (VIDEO)

Novosti online

21. 04. 2022. u 07:53

FANTASTIČNO veče imao je Džoel Embid koji je u pobedi Filadelfije nad Toronto Reptorsima (104:101) pogodio trojku za pobedu na 0,8 sekundi pre kraja meča. Seventisiksersi sada vode 3:0 u seriji, Boston je ponovo savladao Bruklin, dok je Čikago nadigrao Milvoki.

МВП ВЕЧЕ ЕМБИДА: Нестварна партија аса Филаделфије, подбацили Дурент и Ирвинг (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Embid je imao MVP veče, postigao je 33 poena, dodao 13 skokova, a jedan je od najzaslužnijih što se Fila vratila sa 17 poena zaostatka u meču.

Rajriz Maksiz je postigao 19 poena, dok je Tobajas Haris dodao 11, uz 12 skokova. Ekipa iz Pensilvanije ima priliku da u subotu stigne do četvrte, odlučujuće pobede u seriji.

Najefikasniji u ekipi Toronta bio je Anunobi sa 26 poena, a njega je pratio Geri Trent Džunior sa dva poena manje.

Filadelfija nijednom tokom regularnog toka meča nije imala prednost. Prvi put Pensilvanija je imala više poena od protivnika u duelu, igrao se produžetak, 3:27 minuta do njegovog kraja (99:97).

Boston je savladao Bruklin u drugom meču sa 114:107. Baš kao i u prethodno spomenutom duelu, pobednička ekipa vratila se posle 17 poena prednosti za rivala.

Džejlin Braun postigao je 22 poena, uključujući deset u poslednjoj deonici. Džejson Tejtum je dodao 19 poena za Boston, Al Horford je imao 16 poena pored svog imena.

Kevin Durant je, s druge strane, imao 27 poena, ali je imao lošije šutersko veče, pogodivši tek četiri od 17 šuteva iz igre.

Kajri Irving je postigao samo 10 poena, a zanimljivo je da su njih dvojica pogodili jedan od 17 šuteva u drugom poluvremenu.

Boston je izjednačio na 79 poena za obe ekipe, ali su Netsi imali prednost od 90:85 uoči poslednje deonice.

Međutim, serija 23:4 za Boston, činjenica da Netsi nisu postigli koš skoro tri minuta u ovom periodu, svakako je meč prelomila na stranu domaćeg tima.

U poslednjem meču odigranom u noći između srede i četvrtka ekipa Čikaga savladala je Milvoki rezultatom 114:110 i time stigla do izjednačenja u seriji posle dva odigrana meča.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024