BRUKLIN I MINESOTA U PLEJ-OFU: Irving nezaustavljiv, Klivlend i Klipersi traže drugu šansu (VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2022. u 08:02

KOŠARKAŠI Bruklina plasirali su se u plej-of Istoka pobedom nad Klivlendom 115:108. Dok je Minesota izborila doigravanje pobedom nad Los Anđeles klipersima 109:104.

БРУКЛИН И МИНЕСОТА У ПЛЕЈ-ОФУ: Ирвинг незаустављив, Кливленд и Клиперси траже другу шансу (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Netse je do trijumfa predvodio Kajri Irving koji je ubacio 34 poena, uz 12 asistencija, i Kevin Durent sa 25 poena i 11 asistencija.

Fantastično je počeo Irving, pogodio je 12 šuteva pre prvog promašaja u poslednjoj četvrtini, a meč je završio uz šut 12/15.

Poput Irvinga i Darijus Garland je u ekipi Kavalirsa ubacio 34 poena, dok je Evan Mobli ubacio 19, a Kevin Lav 14.

Bruklin je pobedom u prvom kolu plej-in turnira obezbedio plasman u plej-of kao sedmi nosilac i u prvom kolu igraće protiv Bostona, koji je drugi nosilac na Istoku.

FOTO: Printskrin

Klivlend će imati još jednu šansu za plasman u plej-of, pošto će u finalu plej-ina igrati protiv pobednika duela Atlante i Šarlota. Pobednik finala biće osmi nosilac, pa će u prvom kolu igrati protiv prvog nosioca Majamija.

Minesota je savladala El-Ej kliperse 109:104. Entoni Edvards postigao je 30 poena, a Dianđelo Rasel dodao je 29 poena u redovima pobedničkog tima. Timbervulvsi će u prvom kolu plej-ofa igrati protiv Memfisa.

U ekipi iz Los Anđelesa najefikasniji je bio Pol Džordž sa 34 poena, uz sedam skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte. Redži Džekson postigao je 17 poena, uz sedam skokova i pet asistencija, a Norman Pauel 16 poena.

Klipersi će za mesto u plej-ofu igrati protiv boljeg iz meča San Antonija i Nju Orleansa. Pobednik tog duela igraće kao osmi nosilac u prvom kolu plej-ofa protiv Finiksa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade