UTAKMICA u Kaunasu imala je neverovatnu završnicu koja je pripala Žalgirisu posle slabe defanzivne reakcije Crvene zvezde, a sve je počelo zvižducima sa tribina upućenim gostujućoj ekipi.

Ne morate

04.04.2022. 08:33

gospodjo vajt, ne morate ni da zivite u Srbiji i zaradjujete sa muzem za hleb u Srpskom klubu. Srbija je okupirana od vase zemlje, oduzeto joj je Kosovo. Srpski klubovi nece podrzavati americku farsu.

nikola

04.04.2022. 08:39

Drugarica je malo pobrkala pojmove. Pobrkala je Ukrajinu, a kaže da ona samo iskazuje svoju neutralnost. Pre je Zvezda svojim gestom pokazala neutralnost i nemešanje u politiku. Niko ne spominje da je sve to što se dešavalo u Litvaniji mešanje u politiku i mešanje politike u sport. No njima je sve doyvoljeno. Što su uradili Miloradu Čaviću, svojevremeno.

Gospodjo

04.04.2022. 09:54

Vi zivite u zemlji Srbiji . Vas muz igra za srpski klub. Na Vama je dakle da li cete postovati nasa pravila ili ...srecan put .Nikom ovde nw ne treba Vase izvinjenje samo postovanje pravila . A licno misljenje i ne slaganje zadrzite za sebe . To sto Srbe boli ne mozete razumeti pa kad je vec tako onda cutite . Ovo nije nas rat . Ne podmecite nam svi neophodno izjasnjavanje. NE MOZE . NE ZELIMO .

neko iz mase

04.04.2022. 12:08

Када је њена држава бомбардовала Србију, за Мрс Вајт то није била тема. А тема јој је када нека друга држава бомбардује неку трећу?!

tomy

04.04.2022. 12:22

Crvena Zvezda sada treba da uradi isto sto je uradio i Americki klub sa Aleksandrom Katai kada je njegova zena imala slicnu objavu na tviteru!

Milinko

04.04.2022. 13:49

Gospodjo Grejs treba li svako da postupa kako vi mislite. Vi sa zapada mislite da ste jedina pamet i da svako treba da prihvati to i aplaudira,a pocesto i arogantno sa pozicije sile. Kamo vam mnogo proklamovana demokratija koja (al ne po vama) podrazumijeva razlicitost misljenja. Svi koji ne misle isto ko vi ili su prisiljeni ili su neprijatelji. Gdjae vam je pamet ako mnogi obraza nemate.

db

04.04.2022. 15:02

Gospođi Vajt je dosadno . Da li ste gospođo razmišljali o nekom hobiju ? Vaša zaslepljenost glupostima vaše vlade ne obavezuje ama baš nikoga osim vas koji imate te nesretne USA pasoše.

Lajoš

04.04.2022. 17:59

Gospođo Vajt kažete da se nećete nikome izvinjavati,da je vaše pravo iskazati svoje mišljenje,pa zašto osuđujete Zvezdine igrače ,što su iskazali svoje mišljenje .Dali je to po američki ,moj stav mora biti i vaš stav