PARTIZAN SILAN PROTIV IGOKEE: Gosti bez rešenja za odličnog Pantera

A. Ilić

19. 03. 2022. u 20:39 >> 20:43

PARTIZAN ne za poraz na domaćem terenu još od januara kada ih je savladala Mega, a taj niz nije uspela da prekine ni ekipa Igokee (83:70).

ПАРТИЗАН СИЛАН ПРОТИВ ИГОКЕЕ: Гости без решења за одличног Пантера

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Osokoljeni pobedom nad ekipom Budućnosti u Podgorici i to nakon osam godina, a potom i Metropolitana, nastavili su niz i protiv ekipe iz Laktaša.

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Laktašima došli do važnog trijumfa nakon velikog preokreta 68:70. Dok je u Beogradu stvar išla znatno lakše.

Nakon neizvesne prve četvrtine ekipa Željka Obradovića uhvatila je zalet, te rivalu dozvolila samo osam poena u drugoj četvrtini, što im je donelo preokret.

Tim iz Humske je svoju prednost rutinski održavao u nastavku, da bi se Igokea vratila na jednocifreni zaostatak, ali za više od toga nije bilo snage.

Najefikasniji kod pobednika bio je Panter sa 20, a pratio ga je Ledej sa 15, dok su kod gostiju zapažene role imali Voler sa 19, odnosno Tanasković sa 16 poena.

Partizan u sledećem kolu gostuje Cedevita Olimpiji, a pe toga u 16. rundi Evrokupa u Poljskoj igra sa Slaskom. Igokea narednog vikenda dočekuje Derbi Studentski Centar.

USKORO OPŠIRNIJE...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?