RADONJIĆ ZADOVOLJAN PLASMANOM U FINALE: "Pobedu gradili odbranom"

Novosti online

19. 02. 2022. u 19:13

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić konstatovao je posle polufinalnog meča Kupa Radivoja Koraća, u kome su njegovi puleni savladali Megu, da je ključ pobede bio u odbrani.

РАДОЊИЋ ЗАДОВОЉАН ПЛАСМАНОМ У ФИНАЛЕ: Победу градили одбраном

FOTO: KSS

Zvezda je nešto slabije počela, ali je već od duge četvrtine nametnula pakleni ritam koji Mega nije mogla da isprati pa je konačan rezultat bio ubedljivih 72:53.

- Početak nije bio onakav kakav smo priželjkivali. Trebalo je malo vremena da popravimo igru u oba smera. Gradili smo rezultat kroz dobru odbranu. Odigrali smo meč koji je bio zahtevan - rekao je Radonjić i dodao da će crveno-beli učiniti sve da se što bolje pripreme za meč u nedelju. 

Trener poraženog tima Vladimir Jovanović bio je zadovoljan odbranom, ali ne i napadom svoje ekipe. 

- Mislim da smo celu utakmicu imali kontinuite, naročito u odbrani. Čitav meč smo imali problem sa napadom i procentima šuta. Ima li smo dosta problemčića tokom celog turnira, ali smo zadovoljni što smo igrali u Nišu - rekao je Jovanović.

Crvena zvezda će pehar osvojen prošle godine u Novom Sadu braniti protiv boljeg iz duela FMP - Partizan, koji je na programu od 21 čas i možete ga pratiti u prensu uživo na portalu "Novosti". 

BONUS VIDEO: Zagrevanje pred Kup Radivoja Koraća

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest