AMERI NE MOGU ČUDOM DA SE NAČUDE: Nikola Jokić i neverovatna reakcija kada je čuo da je starter na NBA Ol-staru (VIDEO)

D. N.

30. 01. 2022. u 21:42

NIKOLA Jokić je svojim ponašanjem prilično šokirao Ameriku.

АМЕРИ НЕ МОГУ ЧУДОМ ДА СЕ НАЧУДЕ: Никола Јокић и невероватна реакција када је чуо да је стартер на НБА Ол-стару (ВИДЕО)

Denver Nagets

I ovoga puta - na vrlo duhovit način.

Podsetimo, u sedmici na izmaku, srpski as je četvrti put u karijeri izabran za učesnika NBA Ol-star utakmice, a drugi put za startera.

Koliko je dobio glasova, i kolega iz najjače lige sveta, i predstavnika medija, a tek navijača, takav epilog ankete i ne čudi, ali ono što je američku košarkašku javnost začudilo je - kako je Nikola Jokić uopšte reagovao na to što je starter na Ol-staru.

Naime, na jednom od treninga Nagetsa aktuelni MVP je upitan:

Kako si saznao da si starter na NBA Ol-staru?

A odgovor koji je usledio, "širi" se internetom ogromnom brzinom:

- Igrao sam video-igricu sa prijateljem i (supruga) Natalija me je pozvala i rekla "Ooo, gledaćemo sad to zajedno!". A ja sam igrao igricu i... aaaa! I, eto, gledao sam prenos (saopštavanja startnih postava za Ol-star) sa Natalijom na mobilnom telefonu, a pritom igrao igricu. I, čim se završio prenos, samo sam rekao (ženi) "Ćao, ćao", spustio telefon i nastavio da se igram!, otkrio je Jokić.


Ovo njegovo iskreno priznanje o pomalo dečjem poimanju realnosti u kojoj se našao, oduševilo je mnoge ljubitelje košarke, pa i same Nagetse, koji su na svojim nalozima na društvenim mrežama podelili snimak koji se nalazi i pred vama.

Nikola Jokić - statistika

Podsetimo, Nikola Jokić i ove sezone ima fantastičnu statistiku u NBA ligi: prosečno postiže 26,2 poena po meču, ima čak 13,8 skokova po utakmici, uz 7,7 asistencija po takmičarskom nastupu.

Šta sledi za Jokića i Denver?

Nikola Jokić i Denver u nastavku naporne turneje igraju ponedeljak, sat iza ponoći po srednjoevropskom vremenu, protiv moćnih Milvoki Baksa, aktuelnih šampiona NBA lige.

U ovom trenutku Nagetsi su, uz učinak 27-21, šesti u Zapadnoj konferenciji NBA, a Baksi su, uz učinak 31-20, četvrti na "istoku", ali sa samo pobedom manje od vodećeg Majamija (32-17).

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne