RADONJIĆ I MITROVIĆ UPOZORAVAJU: "Mornar popravio formu, igra odlično"

Novosti online

29. 01. 2022. u 15:27

KOŠARKAŠI Crvene zvezde dočekuju Mornar u 18. kolu ABA lige, a pred sutrašnji meč trener crveno-belih Dejan Radonjić upozorava da su Barani značajno podigli nivo igre.

РАДОЊИЋ И МИТРОВИЋ УПОЗОРАВАЈУ: Морнар поправио форму, игра одлично

FOTO: N. Skenderija

Utakmica se igra od 17 sati u hali "Aleksandar Nikolić".


- Posle veoma specifičnog perioda i utakmica koje smo imali nastavljamo u žestokom ritmu. Period sa tri zahtevne utakmice koje smo odigrali je bio težak, sledi nam još teži. Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posledica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo sa druge strane pokušati u kratkom roku da uradimo sve kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do bodova - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš crveno-belih Luka Mitrović kaže da će ekipa uraditi sve da sutrašnji meč dočeka spremno.

- Nakon perioda sa kovidom, vrlo brzo smo ušli u vrlo jak ritam utakmica koji će u narednom periodu od nas zahtevati još više. Mornar je u dobroj formi, igraju dobro. Stil igre im je prepoznatljiv, igraju brzo sa dosta šuteva. Nećemo imati previše vremena da treniramo i pripremimo se za ovaj meč, jer smo stigli iz Atine u petak uveče nakon važne pobede u Evroligi, ali ćemo učiniti sve što je do nas, da spremni dočekamo ovaj meč i uz pomoć naših navijača dođemo do važnih bodova u regionalnoj ligi - rekao je Mitrović.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)