BEZ NIKOLE NE VALJA, DEBAKL DENVERA: Trener nastavio teror nad Bobijem i Bjelici mrvice (VIDEO)

Novosti online

22. 11. 2021. u 06:48

KOŠARKAŠI Denvera doživeli su drugi uzastopni poraz bez našeg Nikole Jokića, koji pauzira zbog povrede zgloba desne ruke

БЕЗ НИКОЛЕ НЕ ВАЉА, ДЕБАКЛ ДЕНВЕРА: Тренер наставио терор над Бобијем и Бјелици мрвице (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Nagetsi su izgubili na gostovanju kod Finiks sansa u reprizi prošlogodišnjeg finala Zapadne konferencije, rezultatom 126:97.

Za goste iz Kolorada nisu igrali ni Čančar, Porter, Mari, pa je poraz očekivan, doduše, ne tolikom razlikom.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džonson sa 22 poena, jedan manje i osam skokova dodao je Ejton, dok je Devin Buker meč završio sa 17 poena, četiri uhvaćene lopte i sedam uspešnih dodavanja.

Na drugoj strani, u odsustvu prve zvezde, kod Denvera se istakao Grin sa 19 poena, a Eron Gordon je upisao dabl-dabl (16 poena i 10 skokova).

Finiks je ovim trijumfom zadržao drugo mesto na tabeli Zapada sa skorom 13-3, dok je Denver četiri mesta niže sa devet pobeda i osam poraza.

Košarkaši Golden Stejt voriorsa nastavili su sa sjajnim partijama na početku nove sezone i ostvarili 15. pobedu u 17. utakmici. "Ratnici" su ovoga puta lako izašli na kraj sa Toronto reptorsima na svom parketu, rezultatom 119:104.

Stefen Kari je i u ovoj, kao i u prošloj utakmici, košgetersku palicu predao Džordanu Pulu, koji je prihvatio i ubacio 33 poena, uz fantastične procente šuta. Pogodio je 10 od 13 šuteva iz igre, od kojih su trojke bile 8/11.

Kari se ispromašivao, imao je samo 12 poena, ali ga je odmenio Endru Vigins i sa 32 poena pomogao Pulu da Golden Stejtu donese novi trijumf.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica na parketu je proveo samo četiri minuta i za to vreme promašio sva četiri šuta iz igre, pogodio jedno slobodno bacanje i uhvatio jedan skok.

Kod Toronta najbolji je bio Paskal Sijakam sa 21 poenom, četiri više od Vanvlita.

Ne može Dalas bez Luke Dončića. Pružili su Maveriksi dostojan otpor favorizovanim Klipersima, iako bez pomoći Slovenca, koji ima povredu zgloba. Na kraju, slavio je tim iz Los Anđelesa sa 97:91.

Doduše, i domaćin dugo već igra bez najboljeg košarkaša Kavaja Lenarda, ali Pol Džordž i Redži Džekson nisu dozvolili iznenađenje u Stejpls centru.

Srpski centar Boban Marjanović igrao je samo tri minuta i 27 sekundi, a za to vreme je ubacio šest poena (2/3 iz igre), a slobodna bacanja je šutirao bez promašaja (2/2).

Pol Džordž je bio najefikasniji igrač meča. Za 37 minuta je ubacio 29 poena, uz šut iz igre blizu 50 odsto (12/25). Redži Džekson je postigao 23 poena. Odličnu partiju je pružio i Hrvat Ivica Zubac sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 10 skokova.

Letonac Porzingis je postigao 25 poena, uz osam skokova i četiri asistencije. Jedini koji ga je pratio bio je Džejlen Branson sa 20.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)