ČOVIĆ ZABORAVIO DA JE IGRALA SRBIJA: Prvi čovek Zvezde prozvao novinare da nisu pisali o večitom derbiju

Novosti online

19. 11. 2021. u 09:41

PREDSEDNIK Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je na televiziji Pink u jutarnjem programu.

ЧОВИЋ ЗАБОРАВИО ДА ЈЕ ИГРАЛА СРБИЈА: Први човек Звезде прозвао новинаре да нису писали о вечитом дербију

Nebojša Čović / Foto N. Paraušić

Prvi čovek šampiona Srbije je pričao o dešavanjima u proteklom periodu i žalio se na pisanja novinara, odnosno da večiti derbi nije dobio adekvatan tretman u štampanim i elektronskim izdanjima.

- Nekako su ga skrajnuli u drugu stranu, ali mislim da je slučajno - uz smešak je počeo Čović priču o derbiju.

Ruku na srce, ima i istine, ali večiti derbi je ostao u senci plasmana Srbije na Svetsko prvenstvo i nestvarne partije "orlova" u Portugaliji.

Novinarka je pitala Čovića i za gostovanje Zvezde u Španiji, gde je stavila akcenat na to da je Real Madrid veliki klub.

- Nije ni Zvezda mali klub, to što su oni Real, mi nemamo nikakav kompleks, ali treba biti realan, mi smo od početka sezone imali problema sa 9 igrača. Sada u toku sledeće nedelje će i Vajt da se vrati da počne da radi sa ekipom. Za Baskoniju smo bili bez Mitrovića i Voltersa, a povredio se i Kalinić. Igrači su i energetski bili istrošeni posle derbija, gde smo bez ikakvih problema uspeli da napravimo pobedu, ali ne protiv neiskusnog tima, kako se potenciralo, oni su veoma jak tim, neki od tih igrača su igrali fajnal-for Evrolige prošle sezone. 

Čoviću smeta i paklen ritam koji sa sobom nosi i veliki broj povreda u timu.

- Noćas su se igrači vratili, sad nas čeka Podgorica i Studentski centar, taj tempo nije normalan, za 30 dana, 12 utakmica, a onda vidim naslove  "Zvezda se vraća sa -31 iz Španije". Nažalost, među vašim kolegama Zvezda ima sve više trenera - rekao je Nebojša Čović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili