"BOŽE!" Nikola Jokić čestitao fudbalerima Srbije plasman na Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Novosti online

15. 11. 2021. u 12:36

NIKOLA Jokić je još jednom zablistao u NBA ligi, a onda se na konferenciji za štampu desio zanimljiv momenat.

БОЖЕ! Никола Јокић честитао фудбалерима Србије пласман на Светско првенство (ВИДЕО)

Youtube / Nuggets

Naime, nakon što je Jokić presudio velikom rivalu njegovih Denver nagetsa, ekipi Portlanda, održavši pritom još jednu "košarkašku lekciju" Jusufu Nurkiću, jedno od novinarskih pitanja za našeg asa bilo je da li je pratio uspeh fudbalske reprezentacije Srbije i njen plasman na Mundijal.

Bio je to interesanatan momenat, pomalo neočekivan za MVP-a NBA lige, koji se od letos retko oglašava o reprezentativnim stvarima, nakon što je zbog velikog umora i trudnoće njegove supruge Natalije rešio da ne igra za Srbiju u olimpijskim kvalifikacijama (u kojima "orlovi", kao što je poznato, nisu izborili plasman na Igre u Tokiju).

A Jokić je na pitanje o duelu Portugalija - Srbija u Lisabonu, koji je rešen golom Aleksandra Mitrovića za pobedu "orlova" u 90. minutu, odgovorio ovako:

- Nisam gledao utakmicu, ali sam... ovaj, kako se to kaže, pratio sam. Presrećan sam, čestitam momcima, veliki je uspeh da predstavljamo našu zemlju na takvom velikom takmič... takm... Bože! Takmičenju! Drago mi je, kako da ne, što smo ponovo na velikom takmičenju - rekao je Nikola Jokić, nasmejavši se svojoj grešci u izgovoru jedne reči.

Što se meča sa Portlandom tiče, u kome Denver nije mogao da računa ni na Džamala Mareja, ali ni na još dva povređena startera, Majka Portera Mlađeg i Vila Bartona, Jokić je ocenio da je ekipa Nagetsa odigrala gotovo savršeno:

- Sjajna pobeda, dobro smo igrali, dali smo 19 trojki, skakali smo dobro... Savršena utakmica za nas, svi su doprineli pobedi.

Denver već naredne noći, u dva sata po srednjoevropskom vremenu, igra u Dalasu, a Jokić će se tada nameriti na Bobana Marjanovića i Luku Dončića.

- Ovo nam je četvrta utakmica u šest dana, nadamo se da ćemo imati dobru energiju - zaključio je naš as.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije