SRBIN POLETEO DO NEBESA: Zakucavanje za tv špice, on je definitivno budućnost evropske košarke! (VIDEO)

Novosti online

12. 11. 2021. u 22:35

MLADI košarkaš Real Madrida Tristan Vukčević sa 18 godina pokazao je da je budućnost evropske košarke. O njegovom potezu na evroligaškoj sceni govoriće se u narednim danima. Momak koji ima mogućnost igranja i za srpsku reprezentaciju oduševio je košarkaški svet.

СРБИН ПОЛЕТЕО ДО НЕБЕСА: Закуцавање за тв шпице, он је дефинитивно будућност европске кошарке! (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Tviter/Euroleague

Nakon asistencije serhija Ljulja, čoveka koji ga je srdačno dočekao u seniorskoj košarci, Vukčević je "odvalio obruč" u Madridu. I to uz faul, a pogodio je i dodatno slobodno bacanje! 

Bilo je to zakucavanje pri rezultatu 42:32 za Real, na oko četiri minuta do kraja druge deonice ovog izuzetno efikasnog meča.

Tristan je dobio loptu na nekoliko metara od obruča, a loša rotacija litvanske ekipe u defanzivi omogućila mu je da stekne ključnu prednost. Kada se defanzivac postavio ispred njega već je bilo kasno, mladi srpski košarkaš jednom rukom već se okačio na obruč!

Pogledajte kako je Tristan zakucao:

Tristan je sin nekadašnjeg košarkaša Dušana Vukčevića, čoveka koji je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Real Madrid i brojne druge timove. Zbog toga i Tristan ima veliki izbor kada je u pitanju reprezentacija za koju će moći da nastupi u karijeri.

Pored Srbije, Tristan Vukčević može da igra za Grčku, Bosnu i Hercegovinu, Švedsku, Italiju ili Španiju! Po dosadašnjim informacijama, njegova želja je da predstavlja Srbiju, a pre skoro dve decenije mu je otac bio reprezentativac Srbije i Crne Gore.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a