ZVEZDA SLAVILA U BARU: Dobrić i Kuzmić naneli peti poraz Mornaru u ABA ligi

Č. V.

24. 10. 2021. u 18:50

CRVENA zvezda je uspela da pobedi Mornar u dvorani "Topolica" sa 69:77 u petom kolu ABA lige. Odličan meč odigrali su Ognjen Kuzmić i Ognjen Dobrić.

ЗВЕЗДА СЛАВИЛА У БАРУ: Добрић и Кузмић нанели пети пораз Морнару у АБА лиги

FOTO: KK Mornar/Media Pro

Uspeli su crveno-beli da se oporave od poraza od Albe u Evroligi. Skupili su redove i ostvarili bitan trijumf u Crnoj Gori. Sa druge strane domaćin je nastavio da ređa poraze i ovom mu je bio peti od starta sezone.

I jedni i drugi su imali kadrovske probleme pred ovaj duel. Crveno-beli su u Bar došli bez Erona Vajta i Nikole Ivanovića. Mornar osim što je bio lišen pomoći glavnog trenera Mihaila Pavićevića, za ovu utakmicu je ostao bez jednog od najboljih igrača Vladimira Mihailovića koji je pozitivan na virus korona.

Ekipa iz Crne Gore je bolje otvorila duel i sjajnim šutem zadavala dosta provlema šampionu ABA lige. Domaći tim je dobio prvi period sa 25:20.

Barani su i drugi period dobro otvorili, ali pri rezultatu 29:25 gosti su napravili seriju 14:0 i prebacili rezultatski plus na svoju stranu.

Mornar je ponovo došao do prednosti na startu drugog poluvremena. No, to nije dugo trajalo. Zvezda je potom držala rezultat na svojoj strani.

Ipak, crveno-beli nikako nisu uspevali da naprave sigurno prednost kako ne bi morali da strahuju za trijumf. Izabranici Dejana Radonjića su odbili poslednji nalet Barana i došli do nove pobede.

Najefikansiji u Zvezdi bio je Ognjen Dobrić sa 22 poena, dok je Ognjen Kuzmić upisao dabl-dabl 14 poena i 13 skokova. Na drugoj strani najbolji je bio Tre Luis sa 16 poena, dok su po 13 postigli Kori Dejvis i Nemanja Gordić.

Crvena zvezda je sada na učinku 4-1, a Barani 0-5.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!