PITALA NAJBOLJEG ŠESTOG ČOVEKA LIGE IDE LI NA UTAKMICE: Američka novinarka se propisno obrukala, Klarkson pokazao klasu odgovorima (VIDEO)

Novosti online

25. 09. 2021. u 16:41

REPORTERKA KUTV, lokalne TV stanice iz Solt Lejk Sitija, Hajli Krombelhoulm, propisno se obrukala kada je , snimajući prilog o Juta džezu, anketirala prolaznike i naletela na košarkaša "džezera" Džordana Klarksona.

ПИТАЛА НАЈБОЉЕГ ШЕСТОГ ЧОВЕКА ЛИГЕ ИДЕ ЛИ НА УТАКМИЦЕ: Америчка новинарка се прописно обрукала, Кларксон показао класу одговорима (ВИДЕО)

Foto: screenshot Twitter/Hayley Crombleholme

Lampica joj se nije upalila ni kada je naboljeg šestog čoveka NBA lige upitala za ime i čak tražila da ga speluje.

- Prilično sam sigurna da sam upravo anketirala Džordana Klarksona ne shvatajući da je to on. Imala sam i par dodatnih pitanja - napisala je Hajli na Tviteru.

- Naterala sam ga da speluje ime i prezime. Sada sam malo (Ok, mnogo) osramoćena - dodala je američka novinarka.

Ni nakon što je on spremno udovoljio njenom zahtevu, ona nije shvatila s kim razgovara, pa ga je pitala da li je nekad bio na utakmici Jute. On je na to urnebesno, mrtav-hladan, odgovorio: "Da, na mnogo njih."

Hajli je na Tviteru objavila svoj blam, a Klarkson se nije naljutio na neobaveštenu reporterku, čak se i dodatno našalio napisavši kako je srećan što je pravilno spelovao svoje ime.

BONUS VIDEO -

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)